Életvidám időskor

Életvidám időskor

Az olaszországi buszbalesetről...

2017. január 21. - viragzopuszta

~ Őszinte részvéttel ~

Szomorú hírre ébredt ma fel Magyarország. Olaszországban magyar diákok szenvedtek tragikus autóbalesetet. Óráról-órára újabb információk derülnek ki a katasztrófáról, több segélyszervezet is segítséget nyújt a sérülteknek és családtagjaiknak.

Ilyen esemény hallatán az ember talán jobban számot vet saját életéről, helyzetéről. Megvan mindenkinek a saját gondja, baja, de milyen jó, hogy Önök megöregedhettek. Igen, az öregség az áldás, hisz' egy életpályát tudhatnak maguk mögött, megannyi örömmel, élménnyel és akadályokkal is, amiket sikerült leküzdeniük.

Az elhunyt diákok viszont nem élhették meg a különböző életkori sajátosságokat. A családalapítást, a munka világába való bekerülést, lakásvásárlást, csekkbefizetéseket, a nehézségek megoldását.

Adjunk hálát minden percért, amit az Élettől kapunk.

~ Mennyei vigaszt kívánok minden érintettnek! ~

black-1837288_960_720.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://eletvidamidoskor.blog.hu/api/trackback/id/tr9112142957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása