Életvidám időskor

Életvidám időskor

Mik legyünk farsangkor?

2017. február 09. - viragzopuszta

A februári hónap az ötleteléssel kezdődik, hogy milyen jelmezt viseljünk farsangkor!? Sok-sok internetes keresés, fejtörés előzi meg az eseményt, a legjobb ötletek azonban az ember fejéből pattannak ki, ismerve az embereket és a miliőt. 
A tavalyi évben az idősek nappali ellátásával ovis csoportnak öltöztünk. :) Összeszedtünk mindenféle színes gyöngyös karkötőt, csatot, világos ruhát, plüssállatkát, gyerekjátékot. Az idősek otthona lakóival szívószálból nyakláncot készítettünk.

Volt olyan néni, aki baseball sapkás kisfiúnak öltözött, a másik naposnak, volt óvónénink, rosszcsont kisfiúnk, nagyszájú kislányunk, szemtapaszos gyerekek. 

Szokás, hogy a beöltözött csoportok egy kis műsort is adnak. A 'Bújj-bújj zöld ág' című gyerekdallal vonultunk be, majd elénekeltük és eljátszottuk a 'Körben áll egy kislányka' kezdetű dalocskát. Nagyon sokat nevettünk, jó volt látni a lelkes kis csapatot.  :) :)

 fank.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://eletvidamidoskor.blog.hu/api/trackback/id/tr7112239664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása